​天気とくらすイエ

weather house

敷地の目の前には、緑豊かな大きな公園があり、人々の散歩道となっています。
公園にいると、天気や季節、時間によって居場所や過ごし方が、一年を通してうつろい続けていきます。
そんな公園での過ごし方のように、うつろい続ける自由な住宅の提案。

In front of the site, there is a large park with lush greenery that serves as a walking path for people.
When you are in the park, your place and the way you spend your time will keep changing throughout the year depending on the weather, season, and time.
This is a proposal for a house with a free place to live that keeps changing, just like the way you spend time in a park.

01.jpg

Date​|2019-2021

Type|Housing

Location|Tokyo , Shinagawa

Studio|n o t architects studio

Staff|Tetsushi Tominaga , Lisa Ono , Aoi Nahata

​Concept design|Lisa Ono

Drawing|Lisa Ono

Consultant|Kinoshita Structural Engineers

Contractor|MARUKOU

Photo|Yasuhiro Takagi